Piaggio Ape P50

TL3T uit 1983.

1/19

Piaggio Ape P50 Pick up
Vintage Piaggio 50 (TL3T) uit 1983.
 

Lichtblauwe Piaggio Ape 50 in originele lak. De Piaggio geeft een vintage uitstraling. De lak is origineel, maar is op plekken met antiroest behandeld. Het wagentje is hard, strak en gaaf. Uniek door de eenvoud. De Ruitenwisser moet met de voet worden bediend, de motor met de hand gestart. Ook de cabine is smaller dan de nieuwe modellen. Het zitje is onlangs nog vervangen en verkeerd in zeer goede staat, daarnaast is de Piaggio in complete en originele toestand.

Ook is dit wagentje voorzien van de Italiaanse papieren en ook eenvoudig op Nederlands kenteken te zetten. Ook kunnen wij tegen een meerprijs de auto op Nederlands kenteken zetten en/ of bezorgen. De Piaggio Ape 50 is laag in vaste lasten, u hoeft het voertuig slechts te verzekeren.

Deze pick up Piaggio is een perfecte eyecatcher voor uw bedrijf of om te bouwen tot foodtruck! Molto Bene verkoopt ook bannerframes op maat! In een handomdraai omgebouwd tot promotievoertuig. Daarnaast kunt u ook voor andere accessoires of wensen bij ons terecht.


Eigenschappen:

Motor: 1 cilinder (2T)
KM: NVT
Cilinderinhoud: circa 49.00 cm3
Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Gewicht: 200 kg
Wielbasis: 159 cm
Topsnelheid: 45 km/u
Kleur: Blauw, originele lak
BTW/marge: Marge
Kenteken: Certificato Di Circolazione

Afmetingen:

Voertuig: L 249cm B 125cm H 155cm
Laadbak: L125cm B125cm

De Piaggio Ape is ideaal in te zetten als verkoopwagen , foodtruck , of als opvallende eyecatcher van uw bedrijf! Zo ziet u maar weer hoe een kleine wagen groots kan zijn!

Heeft u vragen, wilt u een proefrit maken of simpelweg zin in koffie? Neem dan contact op!

Levering op uw adres is mogelijk.

Daniël Heiltjes
MOLTO BENE
Kovel 4
5431 ST
Cuijk, NL
Tel: +31 (0) 653 360 421
E-mail: daniel@molto-bene.com