Piaggio Ape 50

TL2T uit 1978.

1/16

Piaggio Ape P50 
Piaggio 50 (TL2T) uit 1978.

Fantastische Ape klassieker te koop. Hilarisch door de eenvoud, zo bedien je de ruitenwisser met de hand, moet je de motor met de hand starten en heeft dit model het iconische bolle dakje. De TL2T wordt steeds zeldzamer. De opvallende kleur en het vintage model maken het wagentje een fantastische eyecatcher. Een leuke Ape met een verhaal!

De motor werkt perfect, start bij de eerste kick. De orginele Italiaanse papieren bewaard gebleven en daarmee ook eenvoudig op Nederlands kenteken te zetten. Ook kunnen wij tegen een meerprijs de auto bezorgen en of op kenteken zetten..

Dit italiaanse werkpaardje is perfect in te zetten voor verschillende klussen, of te gebruiken als eyecatcher, reclameobject of foodtruck. De Piaggio Ape 50 is laag in vaste lasten, u hoeft het voertuig slechts te verzekeren.

Deze pick up Piaggio is een perfecte eyecatcher voor uw bedrijf of om te bouwen tot foodtruck! Molto Bene verkoopt ook bannerframes op maat! In een handomdraai omgebouwd tot promotievoertuig.

 

Eigenschappen:
Motor: 1 cilinder (2T)
Cilinderinhoud: circa 85.00 cm3
Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Gewicht: 190 kg
Wielbasis: circa 155 cm
Topsnelheid: 45 km/u
Kleur: Oranje
BTW/marge: Marge
Kenteken: Certificato di circolazione (Italiaans)

 

Afmetingen:
Voertuig: L 249cm B 126cm H 155cm
Laadbak: L125cm B121cm

 

De Piaggio Ape is ideaal in te zetten als verkoopwagen , foodtruck , of als opvallende eyecatcher van uw bedrijf! Zo ziet u maar weer hoe een kleine wagen groots kan zijn!

 

Heeft u vragen, wilt u een proefrit maken of simpelweg zin in koffie? Neem dan contact op!

 

Levering op uw adres is mogelijk.

 

Daniël Heiltjes
MOLTO BENE

Kovel 4
5431 ST
Cuijk, NL
Tel: +31 (0) 653 360 421
E-mail: daniel@molto-bene.com