Piaggio Ape 50

TL3T uit 1983.

1/17

Piaggio Ape P50 Pick up

Vintage Piaggio 50 (TL3T) uit 1983.
 

Blauwe Piaggio Ape 50 in originele lak. Superieur door eenvoud, vintage uitstraling. Het wagentje dient met de hand mechanisch gestart te worden, heeft een met de voet aangedreven ruitenwisser en een smalle cabine. Daarnaast is het wagentje voorzien van een achterruit, dat achteruit rijden een stuk overzichtelijker maakt. Hoog fun gehalte en een prachtige eyecatcher op de weg of bijvoorbeeld in een winkel. Na schatting heeft het motortje een cilinderinhoud van 85 cc. Ook technisch en mechanisch verkeerd het wagentje in goede conditie, daarnaast worden de wagentjes voor aflevering nog nagelopen op de cruciale punten.

Ook is dit wagentje voorzien van de Italiaanse papieren en ook eenvoudig op Nederlands, Belgisch of Duits kenteken te zetten. Ook kunnen wij tegen een meerprijs de auto op Nederlands kenteken zetten en/ of bezorgen. De Piaggio Ape 50 is laag in vaste lasten, u hoeft het voertuig slechts te verzekeren.

Deze pick up Piaggio is een perfecte eyecatcher voor uw bedrijf of om te bouwen tot foodtruck! Molto Bene verkoopt ook bannerframes op maat! In een handomdraai omgebouwd tot promotievoertuig. Daarnaast kunt u ook voor andere accessoires of wensen bij ons terecht.


Eigenschappen:

Motor: 1 cilinder (2T)
KM: NVT
Cilinderinhoud: circa 85.00 cm3
Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Gewicht: 200 kg
Wielbasis: 159 cm
Topsnelheid: 45 km/u
Kleur: Blauw, originele lak
BTW/marge: Marge
Kenteken: Certificato Di Circolazione

Afmetingen:

Voertuig: L 249cm B 126cm H 155cm

Laadbak: L125cm B121cm

De Piaggio Ape is ideaal in te zetten als verkoopwagen , foodtruck , of als opvallende eyecatcher van uw bedrijf! Zo ziet u maar weer hoe een kleine wagen groots kan zijn!

Heeft u vragen, wilt u een proefrit maken of simpelweg zin in koffie? Neem dan contact op!

Levering op uw adres is mogelijk.

Daniël Heiltjes
MOLTO BENE
Kovel 4
5431 ST
Cuijk, NL
Tel: +31 (0) 653 360 421
E-mail: daniel@molto-bene.com